nlp celje

Vabljeni na NLP tečaj, izobraževanje, trening… v Celje. Da se razumemo, pri izrazu NLP je mišljeno izobraževanje za osvojitev veščin in tehnik nevrolingvističnega programiranja, ki se z mednarodno okrajšavo imenuje NLP. Še posebej ste vabljeni vi, vedoželjni in ambiciozni posamezniki, ki vam je za tovrstno usposabljaje Celje logistično najbolj ustrezna izbira.

Dobrodošli ste tudi interesenti iz drugih krajev in pokrajin, če bi se za NLP izobraževanje odločili pri meni zaradi vaših kriterijev, ki jih izpolnjujem kot organizator ter izvajalec. S 14 letnimi izkušnjami kot NLP trener, sistemski coach in avtor dveh knjig za vodje, sem preizkušen, profesionalen in kredibilen učitelj metode NLP.

Mnogi moji učenci so NLP tehnike, veščine in modele uspešno implementirali v svoje vsakdanje življenje in s tem postali boljša verzija samih sebe. Kar nekaj jih je postalo že postalo NLP trenerjev in NLP Master coachev. S tem si gradijo novo kariero v dejavnosti izobraževanja ter razvijanja ljudi.

V kolikor metode NLP še ne poznate ali pa me želite spoznati kot izvajalca, vas vabim na katero od brezplačnih informativnih predstavitev. Gre za dogodke ki trajajo okoli 3 ure in jih imam razpisane vsak mesec.

Ali želite biti obveščeni o naslednjih brezplačnih informativnih NLP delavnicah?

Če je odgovor: DA, mi pišite >>TUKAJ

Najsi vas zanima kratek tečaj NLP ali daljši standardni NLP trening, ki jih izvajava Marjan in Darija Račnik, dobrodošli pri nas. V naši učilnici v Prožinski vasi, ki je 9 km iz Celja, smer Rogaška Slatina boste doživeli osebno transformacijo. Razvili boste zelo koristne nove veščine in do mojstrstva razvili svoje že obstoječe talente.

Pri nama lahko opravite vsa spodaj našteta standardna izobraževanja za nevrolingvistično programiranje:

 

1. NLP Diploma (uvod v NLP) – 30 pedagoških ur,

2. NLP Praktik –  (Uvod v NLP 30 + 100) – 130 pedagoških ur,

3. NLP Mojster praktik – 130 pedagoških ur<, .

 

V kolikor NLP-ja še ne poznate vas vabim, da se udeležite brezplačne predstavitve te metode. Opis je TUKAJ. 

nlp celje-1
NLP tečaj, izobraževanje ali trening je način izkustvenega učenja z obilico praktičnega dela.

 

Vabljeni na izobraževanje NLP v Celje. Pridružite se nam izobraževanju za program NLP Diploma, NLP praktik ali NLP Mojster pratik. Spoznajte izjemno moč ter vrednost NLP veščin, tehnik, modelov pri delu z ljudmi.

Zapisal:

Marjan Račnik, >> NLP trener,  >> poslovni trener,  >> izvajalec team building programov,  >> coach,  >> avtor dveh knjig za vodje: Postani najboljši vodja in Postani vodja sprememb  

GSM: 051 362 153

marjan@vodja.net