nlp praktik cena
Nevrolingvistično programiranje NLP se v vsakdanjih situacijah najpogosteje uporablja za učinkovito komunikacijo in vplivanje na druge. Je pa seveda še mnogo več. Za 130 urni trening NLP Praktik cena ni ravno mala, je pa ob resnični želji možno najti razne rešitve (obročno plačevanje, predstavitev koristi delodajalcu, ki jih ima od tega, da vam plača kotizacijo itn). 

Če iščete tečaj NLP Praktik, kjer je cena dostopna, boste to našli pri Marjanu in Dariji Račnik. Oba sva NLP trenerja že več let. Marjan 14, Darija pa 7 let. NLP tečaj, trening ali izobraževanje za praktika NLP izvajava 9 km iz Celja. 

Oba sva profesionalna izvajalca in NLP izobraževanja izvajava iz prepričanja, da je NLP res izjemno koristen za ljudi. Ne samo za ljudi temveč tudi za boljši razvoj družbe (šole, podjetja, javni servis …) Veseli naju, ker se je v najini NLP “šoli” usposobilo že precej praktikov, mojstrov coachev in trenerjev, ki NLP zelo uspešno uporabljajo pri svojem delu. Večinoma so to podjetniki, vodje in interni coachi/mentorji v podjetjih.

Če me želite spoznati me pokličite na 051 362 153 in se z mano pogovorite o vaših željah, namenih in ciljih v zvezi z udeležbo na NLP praktiku.

Mimogrede, enkrat na mesec, ali vsaj enkrat na dva meseca, organiziram brezplačne informativne predstavitve NLP. Če želite vas lahko obvestim o naslednjem takšnem dogodku. Za te informacije kliknite >>  marjan@vodja.net – brezplačna predstavitev NLP.

Če ste se za udeležbo na izobraževanju za NLP praktika že odločili in želite informacije o ceni, načinu plačila, datumih in urniku, lokaciji izvedbe …, kliknite >> marjan@vodja.net – informacije o treningu NLP Praktik

V naslovu in uvodu sem napisal, da je za izobraževanje NLP praktik, cena pri meni dostopna.

Naj to razložim v dveh ali treh stavkih.

 1. Če v udeležbi na treningu NLP Praktik ne vidite dobljene protivrednosti za 1 260,00 EUR, kolikor znaša kotizacija za udeležbo pri meni, je cena zagotovo previsoka. A denar pri ceni še ni vse. Pomislite še na čas, ki ga boste namenili udeležbi na treningu. 130 pedagoških ur ni malo. Če ne veste, kaj točno bi radi od svojega življenja v bodoče in kakšno vlogo bi naj pri tem imelo novo znanje NLP,  je morda boljša izbira individualni ali karierni coaching.
 2. Moje mnenje je, da so NLP znanja tako zelo koristna, da morajo postati dostopna širšim množicam. S tem ne mislim, da bi naj bila brezplačna, ker to ni realno. V mislih imam obročno plačilo kotizacije v sprejemljivem številu obrokov po dogovoru. Tukaj sem odprt za pogovor z vami, kjer mi lahko predstavite vaše zmožnosti investiranja v NLP znanje, če ste interesent za udeležbo.
 3. Izkušnjo imam, da mnoga podjetja in delodajalci sploh ne vedo kaj je NLP. Ker ne razumejo in ne vedo, katero dodano vrednost jim NLP prinaša, jih investiranje v tovrstna izobraževanja ne zanima. A vedite, vsakega delodajalca zanima, če jim lahko vi znotraj delovnega časa prinesete večjo dodano vrednost. Če jim boste z NLP znanji prinesli vsaj 5000 EUR letno ali več, ali jim znali reševati konkretne težave ali probleme, bodo zagotovo prisluhnili vašem predlogu za sofinanciranje. To vam  pišem, ker se je treninga NLP pri meni udeležilo že nekaj oseb, ki sem jim pomagal, kako delodajalcu predstaviti koristi, če plača kotizacijo za udeležbo. Gre za dejanske koristi. Še posebej, če ste menedžer, vodja, prodajalec, nabavnik, skrbnik procesov itn.

 

Odgovorite si: Ali želite…?

 • izboljšati svojo učinkovitost?
 • druge navdušiti za svoje ideje?
 • spoznati ter izraziti svoje potenciale?
 • preseči strahove, omejitve in izzive?
 • izboljšati svoje komunikacijske spretnosti?
 • preseči meje svojih trenutnih sposobnosti?
 • se naučiti tehnik hitrega učenja in se osebnostno razvijati?
 • postati v svojem poklicu uspešen specialist in zavihteti med najboljše v panogi?
 • najti odgovore na smisel svojega življenja in si postaviti trdne temelje za svetlo prihodnost?
 • postati učitelj, trener, svetovalec, vodja, menedžer ali nekdo, ki zna navdušiti ter navdihniti druge ljudi?

Če ste na vsaj eno vprašanje odgovorili z DA,

je za program NLP praktik cena v višini 1260 EUR zagotovo takšna, da upraviči vašo investicijo.

 

Ker nisem zavezanec za DDV je to končna cena. 

Marjan Račnik

GSM: 051 362 153

Če želite biti obveščeni o naslednji brezplačni informativnih delavnici NLP mi pišite >>TUKAJ

Če ste se za udeležbo na izobraževanju NLP praktik že odločili in vas zanima opis za trenutno aktualni termin, kliknite >>NLP praktik ali mi pišite >>TUKAJ.

Zapisal:

Marjan Račnik, >> NLP trener,  >> poslovni trener,  >> izvajalec team building programov,  >> coach,  >> avtor dveh knjig za vodje: Postani najboljši vodja in Postani vodja sprememb  

GSM: 051 362 153

marjan@vodja.net